AKL

AKL

AKL Otogaz Dönüşüm Sistemleri ATİKER tarafından üretilen yeni bir LPG otogaz markasıdır. Sistemdeki ECU ve enjektörler İtalya'dan ithal edilmektedir.

Sistemin en önemli parçalarının ithal ve kaliteli olmasından dolayı, montaj sonrası herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Bu nedenle yerli rakiplerine göre çok daha iyi kalite ve performansa sahiptir.

AKL Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin 3-4-5-6 ve 8 silindirli araçlara montaj kitleri bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye genelinde yaygın servis ağına sahiptir.

AKL LPG Sistemleri'nin OBDII özellikli kitleri mevcuttur. OBDII kitlerinin kullanıldığı montajlarda, sistemden alınan verim artmakta ve aracın performansında hissedilir bir artış elde edilmektedir. ECU yazılımı İtalyan AEB firması tarafından yapılmaktadır. Elektronik konrol ünitesi (ECU) benzin ECU su ile standart protokolleri paylaşarak aracın kalibrasyonunda anlık düzeltmeler yaparak, sürekli optimum değerleri kullanmasını sağlar. 

Ayrıca her türlü karbüratörlü ve tek nokta enjeksiyonlu araçlar içinde AKL Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin montaj kitleri mevcuttur.

ECE R 67-01 Avrupa kalite belgeli olup bu regülasyonun gerektirdiği tüm şartları karşılamaktadır.


AKL YEDEK PARÇA

AKL ECU Fırsat Ürünü

AKL ECU

AKL 4 Sil. ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi)

 

AKL Enjektör

AKL LPG Enjektör Takımı

 
AKL Sıralı Sistem Regülatör Fırsat Ürünü

AKL Sıralı Sistem Regülatör

AKL 4 Silindir Sıralı Sistem Regülatör (Buharlaştırıcı)

 

AKL Map Sensörü

AKL Map Sensörü (Basınç Sensörü)

 
AKL Anahtar Fırsat Ürünü

AKL Anahtar

AKL LPG Anahtarı (Gösterge)

 

AKL Gaz Kesici

AKL Gaz Kesici (Gaz Valfi)

 

AKL Şamandıra

AKL 315 Silindir Şamandıra (Multivalve)