Teleflex-GFI

Teleflex-GFI

Teleflex GFI, yeni nesil enjektörlü otolarda sıralı sistem olarak kullanılır. Oldukça başarılıdır ve 0 km araçlarda yaygınca kullanılmaktadır.

Diğerlerinde olmayan birçok özelliği vardır. Emme manifolduna gömülü enjektör yapısı ile (benzin enjektörleri gibi takılma özelliği) LPG'li araçlarda benzin performansı elde edilmesi sağlanır. Sade tesisat yapısı ile araçtan en az elektrik bağlantısı alınır. Ecu ve enjektör uyumu ile mükemmel performans elde edilir.

Teleflex GFI LPG sistemi ile performans kaybı yoktur. Enjektörleri manifold üzerine montaj yapılır. Aracın orijinal yapısına en az müdahale ile bağlanır. Teleflex GFI nin sadece bu özelliği bile tek başına son derece önemlidir.

Dünyada sadece iki firmada bulunan en üst düzey kalite belgesi olan E1#115 R Belgesi'ne sahiptir. ECU’nun doğru kalibrasyonu sayesinde sorunsuz ve eşisiz bir yapıya sahiptir. Enjektörleri benzin enjektörleri kadar sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Avrupa'da birçok araçta Volvo, Subaru, Cadillac, Citroen ve birçok markada orijinal olarak kullanılmaktadır. ECU, filtre, regülatör, enjektörler gibi önemli parçalar son derece kaliteli üretilmiştir.

Firma Makina Mühendisimiz Osman Nihat Sarıtoprak Teleflex-Gfi lpg sistemleri konusunda Hollanda'dan eğitim almış Türkiye'de bulunan en bilgili kişilerdendir.

Teleflex-Gfi 2011 yılı itibari ile İtalyanlara satılmış ve şuan günümüzde GFI lpg sistemleri olarak satışı devam etmektedir.GFI lpg sistemleri teknik acıdan Teleflex-Gfi lpg sistemlerinden küçük yazılım ve kompenant olarak farklılıklar göstermektedir.

Dünya üzerinde şuan Teleflex-Gfi lpg sistemi olarak üretimi devam eden bir marka kalmadığından, Firmamız GFİ lpg sistemlerinin yasal ve yetkili bayisi konumundadır.

Teleflex-Gfi konusunda bugüne kadar edindiğimiz 10 yıllık tecrübe ve bilgiyle siz değerli Teleflex-Gfi kullanıcılarının mağduriyet yaşamaması adına hızlı ve hesaplı servis hizmeti sunmaktayız.

Teleflex-Gfi lpg sistemlerinin tüm yedek parçalarını,filtre ve bakım parçalarını stoklarımızda bulundurmaktayız.


Teleflex-GFI YEDEK PARÇA

Teleflex GFI ECU

Teleflex GFI ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi)

 

Teleflex GFI Map Sensörü

Teleflex GFI Bosch Map (Basınç) Sensörü

 

Teleflex GFI Enjektör

Teleflex GFI Yeni Tip Enjektör

 

Teleflex GFI Regülatör

Teleflex GFI Regülatör (Buharlaştırıcı)

 

Teleflex GFI Anahtar

Teleflex GFI Yakıt Seçici Anahtar (Gösterge)

 

Teleflex GFI Filtre

Teleflex GFI Gaz Filtresi